κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , , , , » Εξερευνήστε την Ελλάδα με λίγα κλικ. «Ταξιδεύοντας» στο Φαράγγι της Σαμαριάς και τα Μετέωρα με το Google Street View

Εξερευνήστε την Ελλάδα με λίγα κλικ. «Ταξιδεύοντας» στο Φαράγγι της Σαμαριάς και τα Μετέωρα με το Google Street View

Written By travelblog on Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 | 2:07 μ.μ.


photo dsphotographic.com

Με νέες φωτογραφίες και ειδικές συλλογές εμπλουτίστηκε το Google Street View όσον αφορά στη χώρα μας, η οποία ήταν η 56η χώρα που εντάχθηκε στη δημοφιλή υπηρεσία τον Ιούνιο του 2014.

«Κλειδί» για αυτό είναι το Street View Trekker, ένα σακίδιο πλάτης εξοπλισμένο με κάμερα, το οποίο επιτρέπει την περιήγηση σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις, σε τοποθεσίες πολιτιστικής και ιστορικής αξίας, τοπία φυσικού κάλλους αλλά και σε μια σειρά από δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα.

Μεταξύ αυτών είναι τα εξής:

Τα Μετέωρα, «το μέσο του ουρανού», είναι από τα μεγαλύτερα μοναστήρια στην Ελλάδα και τα δεύτερα πιο σημαντικά μετά τα μοναστήρια του Αγίου Όρους.
metewra

Ο Λυκαβηττός: ο μύθος λέει πως ο βράχος έπεσε από τα χέρια της Θεάς Αθηνάς έπειτα από μια κακιά είδηση που της έφερε ένα κοράκι.
lykavhttos

Ο Μπάλος, μια λιμνοθάλασσα στις ακτές της Κρήτης που έχει φιλοξενήσει πειρατές. Εκεί υπάρχει ένα νησάκι το οποίο αποτελεί μέρος ενός ακρωτηρίου κατά μήκος της λιμνοθάλασσας που λέγεται «Ακρωτήριο Τηγάνι».
balos

Η Κρήτη έχει και το Φαράγγι της Σαμαριάς, έναν Εθνικό Δρυμό με μήκος 18 χιλιομέτρων που αποτελεί κομμάτι του Παγκόσμιου Δικτύου Αποθεμάτων της Βιόσφαιρας.
samaria

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Google, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την τεχνολογία Street View με την ενσωμάτωση του Google Maps απευθείας στην ιστοσελίδα τους δωρεάν, να αναδείξουν τουριστικά μέρη αλλά και ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα που βρίσκονται στην περιοχή τους ή ακόμη και να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για μια τοπική βιβλιοθήκη ή ένα εστιατόριο.

Οι διοργανωτές εκδηλώσεων θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν τοποθεσίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μουσεία. Επιπλέον, οι κτηματομεσίτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, διερευνώντας όχι μόνο τις ιδιοκτησίες που τους ενδιαφέρουν αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας πιο αποτελεσματική την επιλογή ακινήτου.

huffingtonpost.gr
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις